Gallerian Nian ny logotyp

Ny logotyp, samma mötesplats

Vi har tagit fram en ny logotyp vilken har utformats för att återspegla gallerians roll som en central mötesplats och en populär shoppingdestination för både lokalbefolkningen och besökare från andra områden.

Den nya logotypen för Gallerian Nian är en tydlig och stark representation av gallerians roll som en central mötesplats och en attraktiv shoppingdestination. Den sätter tonen för en engagerande och spännande upplevelse för alla som besöker Gallerian Nian, och har som mål att ytterligare stärka gallerians position som en favoritdestination för lokalbefolkningen och besökare från andra områden.

Dessutom har grafiska element och ikoner tagits fram som tillsammans med logotypen betonar Nians varierande utbud av butiker och verksamheter. Det är symboliska representationer av olika kategorier av produkter, som elektronik, mode eller kosmetika, för att visa bredden och mångfalden i gallerians shoppingalternativ.

Den nya logotypen för Gallerian Nian går i linje och förstärker gallerians varumärke och identitet. Den förmedlar Nians ställning som en central mötesplats och en plats för spännande shoppingupplevelser.

Fler nyheter

Läs om allt spännande som händer på Gallerian Nian. Du hittar alla våra nyheter här.

Barnfotografering 16-23 oktober

Den 16-23 oktober besöker Stylepixle by Klick Kids Barnfotografer Gallerian Nian. Du betalar endast...

Läs merarrow

Bokbytarkalas hos Akademibokhandeln

Välkommen på bokbytarkalas för barn hos Akademibokhandeln 26 oktober till 5 november! Det...

Läs merarrow

Höstens mode hittar du på Gallerian Nian!

Ibland behöver man lite hjälp på traven för att hitta den perfekta outfiten. Butikerna på Nian...

Läs merarrow