Godis till Gävleborna – Hemmakväll öppnar i Gallerian Nian!

Efterlängtade konceptet ”Hemmakväll” kommer åter till Gävle.

” Vi är otroligt glada över att få Hemmakväll som hyresgäst. Citys bästa godis kommer att finnas hos oss på Gallerian Nian. ” – säger Centrumchef Anna-Sofia Winroth

2024 inledes starkt med invigningen av Normal, startskottet på 20 års jubileet och nu ytterligare en invigningsfest när Hemmakväll öppnar i mars. Vid öppningsdagen i Gävle utlovar Markus Rodlert en härlig invigningsfest med goodiebags och fina priser.

– Det kommer att bli en härlig dag som vi har sett fram emot länge. Nu handlar det bara om att sätta den slutgiltiga layouten och fixa det sista, sedan är vi redo att välkomna alla godissugna Gävlebor, säger Markus Rodlert.

Bakom öppningen står vår franchisetagare Huxe Invest AB med  Markus Rodlert i spetsen och detta blir hans femte Hemmakvälls-butik utöver Visby, Karlskrona, Kalmar och Tyresö. Han ser framför allt fram emot att få öppna i en stad där Hemmakväll har varit saknat länge.

– Det ska bli väldigt roligt att få öppna i Gävle! Vi upplever att Hemmakväll har en stark förankring här trots att vi varit borta i många år, så det blir extra kul att “komma tillbaka”, säger Markus Rodlert.

Gallerian Nian har fått en flygande start sedan fastighetsägarbytet den 23 februari 2023. ”Det pågår ett flertal dialoger med nya potentiella hyresgäster, men även visionsplaner för att höja det kommersiella intrycket pågår. Närmast ligger en uppdatering av Food Courten. ” – säger Anna-Sofia Winroth

Butiken – Hemmakväll –  kommer att ligga i hörnet mot Nygatan.

För mer information, kontakta:
Anna-Sofia Winroth, Centrumchef för Gallerian Nian,anna-sofia.winroth@cavendo.se eller 073-388 06 12

 

Fler nyheter

Läs om allt spännande som händer på Gallerian Nian. Du hittar alla våra nyheter här.

Dog Walk tillsammans med Babsan!

Den 11 maj bjuder vi in till en härlig hundmodevisning tillsammans med Babsan. Ta med din hund och...

Läs merarrow

18 CTEA & Cha Mein öppnar den 6 maj

Den 6 maj får vår food court en ny asiatisk restaurang. Här tas era smaklökar på en resa till...

Läs merarrow

Guldfynd kommer till Gallerian Nian

Guldfynd flyttar till en större lokal på Gallerian Nian! Två lokaler blir en när Guldfynd...

Läs merarrow