Subway

Välkommen till Subway i Gallerian Nian.

En fräsch framtid.
Idag är SUBWAY® världens största smörgåskedja med fler än 44 000 restauranger världen över. Vi har blivit det ledande valet för människor som söker snabba måltider som hela familjen kan njuta av. Från början hade Fred en tydlig vision för framtiden av SUBWAY®. Allteftersom vi fortsätter att växa, styrs vi av hans passion att glädja kunderna genom att servera härliga subs som bereds framför dem.

Ordinarie Öppettider

Mån-Fre 09:00 - 19:00
Lör 10:00 - 18:00
Sön 11:00 - 16:00

Info

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin

Dagens Sub - lördag

Skinka

Saftiga skivor skinka* och grönsaker på ett nybakat bröd är en svårslagen kombination. Toppar du dessutom med din favoritdressing är den kanske till och med omöjlig att slå. *Sammanfogade bitar av kött.

Aktuellt

Chicken Caesar

Signature Wraps är stora, fullmatade wraps fyllda med grönsaker, protein och sås. Chicken Caesar består av kycklingfilé, parmesanflingor, krutonger, isbergssallad, gurka, rödlök och Caesardressing.

Steak & Cheese

Signature Wraps är stora, fullmatade wraps fyllda med grönsaker, protein och sås. Skivor av mör biff* tillsammans med god ost som riktigt smälter i mun. En stund i ugnen, ditt val av grönsaker och din favoritdressing. *Sammanfogade bitar av kött.

Instagram

Hitta restaurangen