Teknikmagasinet

Välkommen till Teknikmagasinet i Gallerian Nian!

Sedan 1989 har vi på Teknikmagasinet spridit glädje genom teknik. Vårt sortiment består av produkter som bringar glädje i vardagen. Hos oss kan du hitta begagnade mobiler och mobiltillbehör, gamingtillbehör och merchandise, gadgets och mycket mer. Du kan även komma förbi på drop-in för att få din spruckna skärm eller batteri på mobilen lagad.

Hos oss får du alltid snabb experthjälp av vår kunniga personal. Med fokus på service kan de hjälpa dig att hitta teknikprodukterna för just dig. Oavsett om du letar efter ett par hörlurar att ha på tåget eller en fartfylld radiostyrd bil så finns vår personal redo att hjälpa.

Välkommen in i vår butik för att uppleva glädje genom teknik

Nu kan du laga din iPhone hos oss på Teknikmagasinet i Gallerian Nian!

Har olyckan varit framme och gjort så att du nu har en iPhone med trasigt glas? Ingen fara, kom in till oss så hjälper vi dig! Det är tryggt och säkert, vi använder alltid reservdelar av högsta kvalitet, garanti på bytta delar ingår i priset. Vi lagar sprucken skärm på de flesta modeller av iPhone, här kan du se vilka iPhones vi byter skärm på och vad det kostar.

Arbeten vi utför:
Laga iPhone, byta skärm, mobilreparation.

Lämna in iPad i butik eller skicka in den för reparation

Du kan lämna in din iPad på Teknikmagasinet i Gallerian Nian, Gävle. Vi skickar iväg den till vår interna verkstad som reparerar och skickar tillbaka den så att du smidigt kan hämta upp din surfplatta i butiken. Här kan du se mer information om de butiker som tar emot iPads för reparation.

Du kan även skicka in din iPad för reparation, en smidig lösning för dig som inte har möjlighet att besöka en av våra butiker.

Genom att klicka på snabbvalen nedan kan du enkelt läsa mer om just det du vill ha hjälp med. Längre ned på sidan kan du även få smarta tips och skötselråd för din surfplatta.