Det är torsdag 19:36Gallerian är stängd

Teknikmagasinet Gallerian Nian Gävle

Teknikmagasinet Gävle Gallerian Nian

För dig som älskar roliga hobbyprylar.

På Teknikmagasinet kan du spana in roliga prylar, hitta perfekta presenter och upptäcka den nyaste tekniken. Vi kombinerar ett unikt sortiment med personlig service i toppklass. Hos Teknikmagasinet i Gallerian Nian kan du även byta batteri eller skärm på din iPhone, när vi nu lanserat vår nya tjänst för mobilreparationer. Med över 130 butiker i Sverige, Norge och Finland samt försäljning på nätet finns vi alltid där du är. Vår målsättning är att det ska vara smidigt och underhållande att handla hos oss. Helt enkelt lite roligare, lite smartare!

Nu kan du laga din iPhone hos oss på Teknikmagasinet i Gallerian Nian!

Har olyckan varit framme och gjort så att du nu har en iPhone med trasigt glas? Ingen fara, kom in till oss så hjälper vi dig! Det är tryggt och säkert, vi använder alltid reservdelar av högsta kvalitet, garanti på bytta delar ingår i priset.
Vi lagar sprucken skärm på de flesta modeller av iPhone, här kan du se vilka iPhones vi byter skärm på och vad det kostar.

Arbeten vi utför:
Laga iPhone
Byta Skärm
Mobilreparation

Öppettider

Mån-Fre 10:00 - 19:00
Lör 10:00 - 18:00
Sön 10:00 - 16:00

Info

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Laga din iPhone hos oss på Teknikmagasinet i Gävle!

Reparera din mobiltelefon hos oss på Teknikmagasinet i Gallerian Nian.

Har du en iPhone med slitet batteri eller sprucken skärm? Kom in till oss på Teknikmagasinet så fixar vi medans du väntar. Prisvärt och reservdelar av originalkvalité.  Just nu får du köpa ett  displayskydd i glas för 99:- (ord. 220:-) när du gör ett skärmbyte hos oss!

Vi lagar din iPhone Teknikmagasinet Gallerian Nian Gävle

Kampanj

Sommarens snabbaste leksaker! Rulla in i sommaren med full fart Just nu kan du köpa en radiostyrd bil, båt eller drönare för endast 199 kr

Instagram

[powr-social-feed id="92053072_1567843004"]

Hitta butiken

Butikskarta Gallerian Nian Gävle
Stäng meny