Teknikmagasinet Gallerian Nian Gävle

För dig som älskar roliga hobbyprylar.

På Teknikmagasinet kan du spana in roliga prylar, hitta perfekta presenter och upptäcka den nyaste tekniken. Vi kombinerar ett unikt sortiment med personlig service i toppklass. Hos Teknikmagasinet i Gallerian Nian kan du även byta batteri eller skärm på din iPhone, när vi nu lanserat vår nya tjänst för mobilreparationer. Med över 130 butiker i Sverige, Norge och Finland samt försäljning på nätet finns vi alltid där du är. Vår målsättning är att det ska vara smidigt och underhållande att handla hos oss. Helt enkelt lite roligare, lite smartare!

Nu kan du laga din iPhone hos oss på Teknikmagasinet i Gallerian Nian!

Har olyckan varit framme och gjort så att du nu har en iPhone med trasigt glas? Ingen fara, kom in till oss så hjälper vi dig! Det är tryggt och säkert, vi använder alltid reservdelar av högsta kvalitet, garanti på bytta delar ingår i priset. Vi lagar sprucken skärm på de flesta modeller av iPhone, här kan du se vilka iPhones vi byter skärm på och vad det kostar. Arbeten vi utför: Laga iPhone Byta Skärm Mobilreparation

Öppettider

Mån-Fre 10:00 - 19:00
Lör 10:00 - 18:00
Sön 11:00 - 16:00

Info

Aktuella kampanjer på Teknikmagasinet

Lämna in iPad i butik eller skicka in den för reparation

Du kan lämna in din iPad på Teknikmagasinet i Gallerian Nian, Gävle. Vi skickar iväg den till vår interna verkstad som reparerar och skickar tillbaka den så att du smidigt kan hämta upp din surfplatta i butiken. Här kan du se mer information om de butiker som tar emot iPads för reparation.

Du kan även skicka in din iPad för reparation, en smidig lösning för dig som inte har möjlighet att besöka en av våra butiker.

Genom att klicka på snabbvalen nedan kan du enkelt läsa mer om just det du vill ha hjälp med. Längre ned på sidan kan du även få smarta tips och skötselråd för din surfplatta.  

Hitta butiken

Butikskarta Gallerian Nian Gävle