Återbruk

Varje år slängs tusentals texstiler, kläder, skor och produkter! Flera av butikerna i Gallerian Nian återbrukar varor för att minska på avfallet och för att spara på jordens resurer. Se nedan vilken butik du kan vända dig för att återbruka just dina varor. 

Clas ohlson – tar emot tomma bläckpatroner och toners som skickas tillbaka till leverantör och återanvänder. Är du club Clas kund så får du 10:- insatt på ett återbetalningskort för varje patron som kommer tillbaka.

Lindex Wear – Care. Share. Återanvänd och återvinn. Du kan lämna in textilier i alla Lindex-butiker i Sverige, Norge och Finland. I Sverige samarbetar Lindex med Myrorna. Vi tar emot alla typer av textilier oavsett vart du har köpt dem från början. Textilierna ska vara torra och rena samt förslutna i en påse i normalstorlek, likt en matvarukasse eller shoppingpåse. På Lindex i Gallerian Nian finns återvinningskärlet på nedre plan. likt en matvarukasse eller shoppingpåse. På Lindex i Gallerian Nian finns återvinningskärlet på nedre plan. Vid inlämning av minst en påse textil får du ett rabatterbjudande på 50:- när du handlar för 300:- eller mer. Vid inlämning av minst en påse textil får du ett rabatterbjudande på 50:- när du handlar för 300:- eller mer. Rabatten gäller i tre månader. Erbjudandet gäller inte i kombination med andra rabatter eller på lindex.com och kan inte användas vid köp av presentkort.

Kappahl – Wear, love and give back – future friendly fashion.

Responsible Fashion – Care and Rewear. Lämna dina gamla textilier i våra butiker, då minskar vi tillsammans avfallet och spar på jordens resurser. Vi vill göra det enkelt för dig att göra hållbara val och ger dig möjlighet att bekvämt lämna dina gamla textilier till en KappAhl- eller Newbiebutik. Ta med dig din förslutna påse fylld med textilier till en KappAhl- eller Newbiebutik. Vi tar emot alla typer av kläder, hemtextilier, accessoarer och skor, även trasiga, så länge de är torra och inte kraftigt nedsmutsade. Visa upp din påse för personalen i kassan och lägg påsen i insamlingskärlet som är placerat intill. Som tack får du en rabattkupong på 50 kronor per påse som du kan använda när du handlar nya kläder*. 

*Rabattkupong ger 50 kronor rabatt vid köp över 300 kronor. Gäller i våra fysiska butiker. En rabattkupong per köptillfälle. Kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden, eller lösas in mot kontanter. Gäller i tre månader från inlämningstillfället.

HM – Lämna in all textil helt, eller trasigt. Kund får 50:- check som kan användas vid köp över 300:- för varje påse. Max 2 kuponger per gång men obegränsat med påsar. 

Kalas o co – Återbruk! Hyr dina maskeradkläder hos Kalas o co!

Fler nyheter

Läs om allt spännande som händer på Gallerian Nian. Du hittar alla våra nyheter här.

Dog Walk tillsammans med Babsan!

Den 11 maj bjuder vi in till en härlig hundmodevisning tillsammans med Babsan. Ta med din hund och...

Läs merarrow

18 CTEA & Cha Mein öppnar den 6 maj

Den 6 maj får vår food court en ny asiatisk restaurang. Här tas era smaklökar på en resa till...

Läs merarrow

Guldfynd kommer till Gallerian Nian

Guldfynd flyttar till en större lokal på Gallerian Nian! Två lokaler blir en när Guldfynd...

Läs merarrow